DEKKATER TOBY VAN AMNAYEL

Dit is Toby van Amnayel. Hij is beperkt beschikbaar als dekkater. Hij is een bluepoint mitted kater geboren op 13/05/2018 en heeft zich al netjes bewezen. Uiteraard is hij vrij van Felv en FIV, HCM 1 en 3, PKD. Wil je poes een date met hem, laat dan even een bericht op 0032/494.28.39.28 of sandra@europesegoudstandaard.be


Onze eigen dekkater is een waardevol lid van onze cattery en speelt een cruciale rol in het fokken van gezonde en raszuivere Ragdolls. We hebben met grote zorg en toewijding gekozen voor deze bijzondere kater, rekening houdend met zijn afstamming, gezondheid, temperament en natuurlijk zijn prachtige uiterlijk. Hij is een waar juweeltje dat perfect past bij onze visie op het fokken van hoogwaardige Ragdolls.

Onze dekkater heeft niet alleen een adembenemende uitstraling met zijn zijdezachte vacht, heldere blauwe ogen en kenmerkende kleurpatronen, maar hij heeft ook een liefdevol en zachtaardig karakter. Hij is sociaal, speels en geduldig, wat hem tot een ideale partner maakt voor de poezen waarmee hij wordt gekoppeld.

Als cattery hebben we nauw samengewerkt met ervaren fokkers en dierenartsen om ervoor te zorgen dat onze dekkater in optimale gezondheid verkeert. Hij wordt regelmatig getest op genetische aandoeningen en heeft een volledige medische controle ondergaan om ervoor te zorgen dat hij vrij is van erfelijke afwijkingen. Dit stelt ons gerust en biedt gemoedsrust aan de eigenaren van de poezen die hem bezoeken.

Wanneer onze dekkater met een poes wordt gekoppeld, zorgen we voor een veilige en comfortabele omgeving waarin beide katten elkaar kunnen leren kennen. We houden toezicht op het dekproces en zorgen ervoor dat alles op een respectvolle en verantwoorde manier verloopt, met het welzijn van de katten als hoogste prioriteit.

Het is een geweldige ervaring om de prachtige nakomelingen van onze dekkater te zien opgroeien. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het behoud en de verbetering van het Ragdoll-ras. De vreugde en opwinding die we voelen wanneer we een nieuw nestje verwelkomen, is onbeschrijfelijk.